Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na vondst dode in Goes

Toegevoegd: 07-06-2009, 16.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland is zondagmiddag een groot onderzoek gestart na de vondst van een dode man in een woning in Goes.


Even voor 14.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen naar de M.D. de Grootstraat. Technisch rechercheurs in witte pakken zijn op dit moment bezig met een onderzoek. Ook is er een groot buurtonderzoek gestart.

Volgens omstanders is de man gevonden door zijn kinderen. Ook gaan de geruchten dat de man onlangs gescheiden is. Politiewoordvoerder Esther Boot kan op dit moment nog geen uitspraak doen over wat er zich heeft afgespeeld in de woning. In de loop van de avond zal er wellicht meer duidelijkheid worden aldus Boot.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750