Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto weggetakeld bij onderzoek Goes

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.04 uur
Auto weggetakeld bij onderzoek Goes
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie heeft zondagavond bij het onderzoek naar de dode man in Goes een personenauto weggetakeld.

Rond kwart voor negen arriveerde bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen. Mannen in witte pakken hebben een personenauto onderzocht en vervolgens opgeladen op een bergingsauto. De auto is afgevoerd.


De politie heeft in de straat verlichting opgezet. Tevens hebben technisch rechercheurs een witte tent opgezet in de straat.

Politiewoordvoerder Esther Boot kan nog geen mededeling doen over het onderzoek. Wat er in de Goese woning is gebeurd is nog steeds niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (9-6-2009 om 16:40)
Wat een onzinrectie zeg. Boonedijke is een rustig buurtje woon er al achtien jaar met veel plezier. Niemand weet tot nu toe wat er is gebeurt dus slaan dit soort opmerkingen nergens op. Veel sterkte voor de betrokkenen zou ik zeggen en hopelijk worden de dader of daders snel gepakt
Zoop (8-6-2009 om 17:42)
Jeetje, straks heeft goes zijn eigen bonedijke. Vroeger was het in die (graaf)straat daarachter ook al niet pluis. Die auto zit i.i.g. goed inelkaar, heeft niemand dat gehoord ?