Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Drugsgebruiker onwel in verkeer

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.32 uur
Drugsgebruiker onwel in verkeer
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Vrijdagavond rond 20.00 uur is een 27-jarige automobilist aan de Noordlangeweg in Colijnsplaat gecontroleerd op het rijden onder invloed.

De automobilist is door een getuige staande gehouden nadat hij slingerend over de weg reed. De 27-jarige man, die vermoedelijk onder invloed van drugs was, verloor toen de politie ter plaatse was bijna het bewustzijn waarop een ambulance werd gewaarschuwd.


De automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar bloed is afgenomen voor een bloedproef. De uitslag van deze bloedproef is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chupachups (8-6-2009 om 14:17)
@ Pieter - Nu kun je wel weer gelijk het dagelijks cliche van deze site gaan schreeuwen , dat ze rijbewijs en auto maar moeten innemen, maar er staat toch duidelijk "vermoedelijk" en "uitslag niet bekend." Kan dus nog wel 10000 andere redenen hebben gehad die jou óók kunnen overkomen.
Corry (8-6-2009 om 12:49)
Helemaal eens met Pieter!!!
Pieter (7-6-2009 om 23:41)
Zo iemand zou je kind aanrijden zeg!!! gelijk rijbewijs innemen om vervolgens nooit meer terug tegeven
Een moeder (7-6-2009 om 21:57)
Nou kijk,, niet alleen alcohol is gevaarlijk.. je ziet wel wat drugs aan kan richten .. gelukkig zijn er geen onschuldige mensen geraakt ,je kind of opa,oma,papa of mama of broer of zus zal er maar lopen .. vind dat ze ook op drugs moeten controleren en niet alleen op drank...
Cookie-instellingen beheren