Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsgebruiker onwel in verkeer

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.32 uur
Drugsgebruiker onwel in verkeer
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Vrijdagavond rond 20.00 uur is een 27-jarige automobilist aan de Noordlangeweg in Colijnsplaat gecontroleerd op het rijden onder invloed.

De automobilist is door een getuige staande gehouden nadat hij slingerend over de weg reed. De 27-jarige man, die vermoedelijk onder invloed van drugs was, verloor toen de politie ter plaatse was bijna het bewustzijn waarop een ambulance werd gewaarschuwd.


De automobilist is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar bloed is afgenomen voor een bloedproef. De uitslag van deze bloedproef is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (9-6-2009 om 22:17)
In tekst staat duidelijk "vermoedelijk" en dat de uitslag nog niet bekend is ja.. Trieste instelling heb je dan in het leven om hieruit gelijk conclusies te willen trekken. Is te hopen voor diegene dat ze niet een keer moeten niesen tijdens het rijden; dan wordt gelijk het rijbewijs vernietigd.
Chill (9-6-2009 om 20:22)
Bla bla bla... lekker makkelijk om gelijk met HET antwoord te komen. Een ding is zeker, hij was niet zo lekker.
Frans (8-6-2009 om 19:30)
Er staat duidelijk "vermoedelijk" in het artikel maar mensen staan alweer klaar om de verdachte levend te stenigen zie ik. Beetje nadenken mensen. Deze persoon kan ook onder invloed zijn van (legale) medicijnen en is misschien gewoon niet lekker geworden.
Zoop (8-6-2009 om 17:46)
Mag ik er vanuit gaan dat het om illegale drugs gaat ? Er zijn ook genoeg mensen die met legale medicatie achter het stuur kruipen en dan onwel worden. Krijgen die dan ook een bloedtest? Het ging i.i.g. vast niet om peppillen. :)
K (8-6-2009 om 17:32)
Een moedige daad van de getuigen voor het zelfde geld rijdt zo'n gek gewoon door, ik hoop dat hij zwaar gestraft wordt maar met ons rechtssysteem zal hij morgen wel weer high rondrijden
Vonck (8-6-2009 om 16:05)
Ze wachten de uitslag van de bloedproef nog af. Dus het is niet zeker dat het hier om drugs gaat. Het kunnen uiteraard ook zware medicijnen zijn. Dan ben je eveneens fout bezig natuurlijk. Maar als het om drugs gaat hoort zo iemand gewoon nooit meer te mogen rijden.