Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dode man door misdrijf om het leven

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.57 uur
Dode man door misdrijf om het leven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De dode man die zondagmiddag in een woning aan de M.D. de Grootstraat in Goes werd gevonden is door een misdrijf om het leven gebracht. Dit heeft de politie zondagavond bekend gemaakt.

Het slachtoffer is een 56-jarige man uit de gemeente Breda. Het stoffelijk overschot van de man werd zondagmiddag rond 13.50 uur ontdekt door kinderen in de woning. Vervolgens is er alarm geslagen bij de politie.


De recherche heeft de gehele buurt afgezet voor eventuele sporen. Ook is er gestart met een uitgebreid buurtonderzoek. Alle informatie die hierbij bekend is geworden wordt op dit moment nagetrokken door de politie.

De afzetting van de buurt zal volgens de politie nog zeker tot morgenochtend gehandhaafd blijven. Het onderzoek in de woning zal vermoedelijk enkele dagen in beslag nemen. Ook de auto van het slachtoffer die bij de woning geparkeerd stond is voor onderzoek meegenomen.

Mensen die nog niet benaderd zijn door de recherche en iets menen te weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Zie ook:
- 07/06/2009: Auto weggetakeld bij onderzoek Goes
- 07/06/2009: Onderzoek na vondst dode in Goes


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominique van de tweern (8-6-2009 om 18:06)
Gecondoleerd en heel veel sterkte. We hopen jullie gauw weer te spreken/ zien. Sterkte.
Jaap Mytilus (8-6-2009 om 14:14)
'k Begin me steeds meer af te vragen of dit groeiend soort dramatische gruweldaden nog wel in de media thuishoort. Vijf slachtoffers op 1 dag in ons (beschaafde) landje. Kippenvel krijg je er van, maar sommigen mogelijk het tegenovergestelde!!!! Die indruk ontstaat meer en meer...!!!