Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweerlieden IJzendijke gezocht

Toegevoegd: 09-06-2009, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Het brandweerkorps van de gemeente Sluis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de kazerne in IJzendijke.


Door leeftijdsontslag, verhuizing en ziekte zijn er vacatures ontstaan. Volgens de gemeente is het uitbreiden van het team noodzakelijk om snel en slagvaardig hulp te kunnen blijven verlenen bij calamiteiten. De gemeente is daarom per direct hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Mensen tussen de 18 en 40 jaar die in of nabij IJzendijke wonen komen in aanmerking voor de job. Volgens de brandweer is het belangrijk dat geïnteresseerden enthousiast, sportief en gezond zijn. Ook moeten ze stevig in hun schoenen staan en over doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel beschikken.

Mensen die informatie willen kunnen contact opnemen met Marc Cauwels via 0117-301674 of 06-27086835.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren