Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen ongeluk A58 Kapelle gezocht

Toegevoegd: 09-06-2009, 21.13 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De politie is op zoek naar getuigen dat zaterdagavond plaatsvond op de A58 bij Kapelle. Dat is dinsdagavond bekend gemaakt.

De politie kreeg op de bewuste dag rond 17.45 uur de melding van een verkeersongeval nabij hectometerpaaltje 141,4. Door onduidelijke oorzaak was de bestuurder van een zwarte VW Golf in het talud terecht gekomen. Hij was lichtgewond.


Omstanders hebben vermoedelijk eerste hulp verleend. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het ongeval en/of eerste hulp hebben verleend. Zij worden verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900 8844 of met het politiebureau in hun woonplaats.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750