Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kat Nino uit boom gered in Goes

Toegevoegd: 10-06-2009, 19.29 uur
Kat Nino uit boom gered in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft gisteren de tweejarige kat Nino uit een boom gered bij de Van Goghstraat in Goes.

Het dier zat volgens omstanders al twee dagen in een hoge boom. Het diertje durfde ogenschijnlijk niet meer naar beneden en daarom werden rond 16.45 uur de brandweer en de dierenambulance ingeschakeld.

Met behulp van een ladderwagen is het diertje uit zijn benarde positie bevrijd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (19-9-2009 om 13:31)
Beste Zoop, de auto van de eigenaar kon ws niet tegen de boomstam omhoog rijden en de kat zelf had geen privéhelicopter.. Als beiden wél het geval had geweest had jij je niet op hoeven te winden over een volgens jou zinloze inzet van hulpverlening.
Zoop (19-9-2009 om 10:04)
De brandweer is natuurlijk wel prompt aanwezig als een of andere rijke stinkerd het te min vind om met een auto te reizen en daarom maar met zijn privé helikopter komt patseren. Jaaah, dan hebben we ineens een hele ploeg over blijkbaar. En de belastingbetaler mag betalen...
Victoria de jong (18-9-2009 om 23:34)
48 uur in een boom zou voor een kat geen probleem moeten zijn inderdaad, maar wat nou als het al 4 dagen is ondertussen. brandweer en de dierenambulance helpen me niet
Victoria de jong (18-9-2009 om 06:36)
Bij ons in den helder in de duinroosstraat zit er al een dag of 4 een kat in de boom, dierenambulance gebeld, maar dat stelt hier ook geen hol voor weet ik uit eerdere ervaringen. brandweer gebeld en die hadden wel belangrijkere dingen te doen zei de mevrouw die ik aan de telefoon had.
Thera (11-6-2009 om 21:50)
Beste DD, alle respect voor je reactie op antwoord van brandweerman. Maar waarom heb jij die betreffende kat dan niet op tijd gered uit die situatie door hulpverleners te bellen? Juist, misschien dat meerderen het ook niet opgemerkt hebben hé... Veel dingen hebben twee kanten.
Marus (11-6-2009 om 19:01)
Toevallig ben ik ook een van de baasjes van Nino @ Johan: Als je het hele verhaal en de eigenaren niet kent is het makkelijk oordelen of dit dierenliefde is of niet. Alles is direct in werking gezet en goed gehandeld. @Lies: Voor je dier betaal je elke rekening toch?