Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Dode gevonden in watergang Goes

Toegevoegd: 10-06-2009, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een watergang bij de Kortemeet in Goes is vanavond een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De dode werd rond 21.00 uur gevonden. Duikers van de brandweer Goes werden opgeroepen om het stoffelijk overschot te bergen.
 
De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd, maar gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. De politie onderzoekt de zaak.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ozzy (11-6-2009 om 13:45)
Nou het is zeker raak de laatste tijd hier in goes, wordt er gewoon eng van. Mijn dochter zit hier met een trauma,ze kwam op de fiets naar huis in paniek met een vrierndinnetje,ze heeft politie brandweer,omheining en de brancard gezien. Heel veel sterkte aan de nabestaande.
Regenworm (11-6-2009 om 11:10)
Tjonge, 't is nogal raak de laatste tijd. Overal worden lichamen gevonden!! Eerst in Zws-Vl en ook Goes en nu daar weer iemand uit een watergang gehaald.... Veel sterkte aan de nabestaanden.
D.B (11-6-2009 om 11:03)
Het gaat zeer fijn en Goes,moorden, verdrinkingen (verdacht)coffieshops die open mogen blijven en allerij criminelen aantrekken. de burgervader moet het allemaal eens rustig bekijken..
Cookie-instellingen beheren