Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

zware aanrijding Westkapelle Onder invloed

Toegevoegd: 10-06-2009, 21.33 uur
zware aanrijding Westkapelle Onder invloed
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Op de Prelaatweg bij Westkapelle heeft woensdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden. De bestuurder had flink te veel gedronken.

Rond 20.00 uur reed een 35-jarige automobilist uit de gemeente Veere in de berm op enkele boompjes. De auto schoot via een weiland een sloot in en kwam zwaarbeschadigd tot stilstand. De inzittende kwam niet bekneld te zitten en liep geen ernstige verwondingen op. Volgens de politie vond het ongeluk vermoedelijk plaats omdat de man te hard door een bocht reed en vervolgens een te forse stuurcorrectie uitvoerde.


De bestuurder werd opgehaald door een maat. Een getuige belde de hulpdiensten. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat de bestuurder al was vertrokken. Via zijn maat hebben de agenten de bestuurder kunnen traceren. Hij is naar het politiebureau gekomen. Daar is de man aangehouden en moest hij een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De man moest zijn rijbewijs inleveren. 

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto weg te slepen. Een medewerker van het Waterschap heeft zich ontfermd over de sloot en de bebossing.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (11-6-2009 om 10:21)
En maar blijven drinken met z'n allen terwijl we nog moeten rijden...
Mau (11-6-2009 om 10:02)
En zo hoort het !! Gelukkig geen onschuldige meegenomen in het ongeluk, auto in ieder geval al kwijt en hopelijk ook zijn rijbewijs en een fikse straf extra !! Wel bijdehand genoeg om er vandoor te gaan, maar geen verantwoording nemen door alcoholvrij te rijden !!
Tholenaar (11-6-2009 om 08:42)
Zo als vele soortgelijke ongevallen in Zeeland is een gekontroleerde snelheid wel een optie, veel ongevallen hoeven niet te gebeuren op zulke wegen, je leest het bijna dagelijks, sommigge lopen goed af maar het kan ook slechter aflopen met je, of zouden de meeste denken dit gebeurd mij toch niet !
John (11-6-2009 om 07:10)
Gelukkig is hij er goed vanaf gekomen. Jammer dat ie dan na deze ellende ook moet betalen voor de natuur die hij vernield heeft...
Cookie-instellingen beheren