Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Graffitispuiters opgepakt in Goes

Toegevoegd: 11-06-2009, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Surveillerende agenten hebben gistermorgen op de Bergweg in Goes twee graffitispuiters aangehouden.


De agenten zagen de twee, jongens van 16 en 18 jaar uit en afkomstig uit de gemeenten Goes en Kapelle, rond 10.00 uur rijden op een 'gebrekkig' bromfietsje. Tijdens de controle bleek dat de brommer niet verzekerd was en dat de bestuurder geen rijbewijs had.

Tijdens een gesprek kwam een getuige aanlopen die vertelde dat de halfpipe was beklad met een spuitbus. De agenten keken hierop in de tas van de jongens op de brommer en troffen een spuitbus aan. De jongens zijn hierop aangehouden en verhoord op het politiebureau.
 
De twee zijn in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Donderdagavond maakte de politie bekend dat de twee ook hebben toegegeven auto's te hebben opengebroken en uit een gymzaal in Kapelle goederen te hebben weggenomen. Ook hebben ze bekend enkele prullenbakken te hebben beklad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Whaha (11-6-2009 om 19:06)
En wat boeit het dat ze prullebakke hebben bekladderd ... zo kan je je eige bak tenminste normaal herkennen met een orginele tekening ;) hahhaha
Je weet wel wie (11-6-2009 om 17:32)
Jah beter dat ze het daar op doen dat hoor gewoon zo niet alle teksten maar wel de meeste dingen in tilburg mag het overdag zelfs omdat de jongeren het dan niet meer op huizen winkels en andere muuren doen dus laat ze gewoon geef ze daar de plek,, latersz
Vonck (11-6-2009 om 16:45)
Slaat echt helemaal nergens op dat dit hoort bij een halfpipe.. Dat ding staat er amper 3 week. Als jij nou fatsoenlijk kan spuiten en je krijgt toestemming is het een heel ander verhaal.
Vlissinger (11-6-2009 om 16:00)
@ ja, wat het boeit??? 99,9% van de bevolking vindt dat geklieder smerig en is die vervuiling spuigzat. DAT BOEIT HET. Als ze het gedaan hebben voor de schoonmaak kosten laten opdraaien.
Harry (11-6-2009 om 15:14)
Nee dat hoort NIET bij een halfpipe! een halfpipe is om op te skaten. eigenlijk hoort graffiti nergens op! kost handen vol met geld om te verwijderen. en is vaak spuuglelijk! flink bekeuren die gasten!
Ja (11-6-2009 om 14:22)
Wat boeit het nou als ze op een halfpipe hebben gesprayed, dat hoort gewoon bij een halfpipe
Cookie-instellingen beheren