Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Graffitispuiters opgepakt in Goes

Toegevoegd: 11-06-2009, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Surveillerende agenten hebben gistermorgen op de Bergweg in Goes twee graffitispuiters aangehouden.


De agenten zagen de twee, jongens van 16 en 18 jaar uit en afkomstig uit de gemeenten Goes en Kapelle, rond 10.00 uur rijden op een 'gebrekkig' bromfietsje. Tijdens de controle bleek dat de brommer niet verzekerd was en dat de bestuurder geen rijbewijs had.

Tijdens een gesprek kwam een getuige aanlopen die vertelde dat de halfpipe was beklad met een spuitbus. De agenten keken hierop in de tas van de jongens op de brommer en troffen een spuitbus aan. De jongens zijn hierop aangehouden en verhoord op het politiebureau.
 
De twee zijn in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Donderdagavond maakte de politie bekend dat de twee ook hebben toegegeven auto's te hebben opengebroken en uit een gymzaal in Kapelle goederen te hebben weggenomen. Ook hebben ze bekend enkele prullenbakken te hebben beklad.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja (12-6-2009 om 21:17)
@frank, nou ik ben zelf een skater, en als er geen graffiti op de halfpipe staat word het al gauw een saaie boel, misschien moeten jullie eens voorbij het feit kijken dat het vandalisme is, en het gewoon als kunst beschouwen, want graffiti zal toch nooit stoppen
Ewout (12-6-2009 om 13:05)
Dat hoort er misschien bij, maar het jatten van andermans spullen hoort er niet bij! opsluiten die schoffies en geen taakstraf van 10 uur leren ze toch niets van.
Maurits (12-6-2009 om 11:47)
Je moet gewoon met je handen/troep van een ander z'n spul afblijven! Dat geldt ook voor spullen van de gemeenschap!
Frank (12-6-2009 om 08:23)
Waarom kunnen dit soort kereltjes de boel niet gewoon netjes houden? Hoezo hoort bij een halfpipe? En blijf vooral met je vingers van andersmans spullen. Verniel je eigen huis, auto en spullen! Gewoon laten opdraaien voor alle kosten, fikse boete en zelf schoon laten maken met de tandenborstel!
Loes (11-6-2009 om 22:26)
Ohgod, ga boeven vangen alsjeblieft. Graffiti is gewoon een aspect van een halfpipe/skatebaan. @ 'getuige'; Klikspaan, boterspaan...
Marco (11-6-2009 om 19:06)
Idd, op een halfpipe vind ik het ook niet erg. maar wat ik verder leest, waarom nou toch, waarom moeten ze dat nou weer doen.