Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Brandweer ingezet voor ongeval met letsel in Sluis

Toegevoegd: 03-01-2006, 10.38 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SLUIS - Het brandweerkorps Sluis is vanochtend ingezet voor een ongeval met letsel in Sluis.

Rond half negen werd bij de alarmcentrale gemeld dat er een auto van het talud was gereden langs de N675. In eerste instantie werd alleen de ambulance 19131 van de post Oostburg gealarmeerd. Binnen twee minuten werd echter ook de brandweerposten van Breskens en Oostburg gealarmeerd.

De brandweer van Breskens rukte uit met de tankautospuit 5531. De collega's uit Oostburg bemanden het hulpverleningsvoertuig 5570. Inmiddels was ook de Officier Van Dienst 5595 aanrijdende naar het incident. Even later werd overigens ook de tankautospuit 5536 van de post Sluis gealarmeerd.

Vanwege een fout werd gemeld dat het ging om een ongeval bij Groede, het ging echter om een ongeval bij Sluis. Desondanks kon de brandweer het ongeval wel snel vinden. Er bleken overigens twee ongevallen te zijn. Eén ongeval met materiële schade en één eenzijdig  ongeval met letsel. Men werd eigenlijk opgeroepen voor het ongeval materieel maar reed door naar het ongeval met letsel.

Toen de brandweer arriveerde waren de inzittenden van de personenauto al uit het voertuig. De slachtoffers zijn ter plaatse behandeld door de ambulancedienst en werden vervolgens afgevoerd naar verschillende ziekenhuizen. Eén van de slachtoffers had vermoedelijk schouderletsel.

Bij het ongeval is overigens ook de ambulance 19132 van de post Oostburg ingezet. Dit voertuig werd niet opgepiept via P2000 maar doorgestuurd via C2000 aangezien dit voertuig al rijdende was in verband met een andere rit.

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren