Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 48 km

Taxichauffeuse (58) mishandeld

Toegevoegd: 13-06-2009, 00.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 58-jarige Middelburgse taxichauffeuse is vanmiddag in haar woonplaats mishandeld door een automobilist.

Tussen 15.45 en 16.15 uur vanmiddag kreeg de vrouw wat onenigheid met een medeweggebruiker. Toen zij, met passagiers in haar taxibus, stond te wachten voor het rode verkeerslicht op het Seisplein stapte de man uit zijn auto en trok het portier van de taxi open.


Hierop stompte de onbekende man de vrouw in haar gezicht en maagstreek en vertrok weer. Door de mishandeling heeft de vrouw een hersenschudding opgelopen. Op het moment van de mishandeling was het erg druk op het Seisplein, dus de politie hoopt dat er zich veel getuigen melden.

Zij worden verzocht dat te doen op het politiebureau in Middelburg, of te bellen met 0900-8844. De medewerkers van het servicecentrum brengen hen dan in contact met de agent die de zaak behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zinloos geweld 1 (14-6-2009 om 11:30)
De beste man die dit op zijn geweten heeft is dezelfde middag al door de politie opgehaald. Is schijnbaar een goede bekende bij de politie na het noemen van het kenteken bij de aangifte zijn ze hem meteen gaan ophalen.
Zinloos geweld 2 (14-6-2009 om 11:30)
Schijnbaar is een aangifte en één getuige die het hele gebeuren heeft gezien en het slachtoffer heeft geholpen onvoldoende bewijslast om een bekende voor lange tijd uit de maatschappij te houden. (Bij aanhouding was de man onder invloed van drank.)
Collega (14-6-2009 om 09:20)
Zou dat kereltje denken dat zoiets ook bij "vrijheid van meningsuiting" hoort? Geef elkaar toch vaker de ruimte!!! [Bijv. in de Vlissingsestraat O.Souburg]
Ik (13-6-2009 om 20:25)
Kees, weet je dat de gemiddelde Mercedes Sprinter oud model geen centrale deurvergrendeling heeft en je dus ook geen knop (of een anti carjackingsysteem) om vlug de deuren op slot te doen? En het is niet handig met deuren op slot te rijden als je bv een route met vaste opstapplaatsen moet rijden
Con (13-6-2009 om 17:02)
Ten 1e,de actie is dus totaal niet plaatsbaar, geen excuus voor te verzinnen dat je iemand slaat! Mijn advies, zolang je als taxichauffeur rijd, in een busje of in een auto, je chauffeursdeur dicht doen. Ik heb jaren gereden met een dichte deur aan mijn kant nooit geen problemen ondervonden.
Ron (13-6-2009 om 16:58)
Een vrouw sla je niet , en helemaal al niet als je zelf een grote vent bent. En als je dat dan toch perse wilt doen, doe het dan bij iemand die nog een lengte groter en breder is. dan ben je pas stoer. Maar hoe dan ook: Ik vind het gewoon belachelijk.
Cookie-instellingen beheren