Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Politie neemt drugs in beslag in Goes

Toegevoegd: 13-06-2009, 11.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Surveillerende agenten hebben vannacht in het centrum van Goes van meerdere personen drugs in beslag genomen.


Op het Bleekveld in Goes zagen agenten rond 01.015 uur drie mannen lopen, waarvan er eentje een joint aan het draaien was. Omdat het niet is toegestaan softdrugs buiten een coffeeshop in je bezit te hebben besloten de agenten de drie aan te spreken en de uitlevering te vorderen van aanwezige drugs.

Een man bleek niets bij zich te hebben. Een 19-jarige man uit de gemeente Veere was in het bezit van een kleine hoeveelheid weed. Een 20-jarige man uit dezelfde gemeente had hasj en (vermoedelijk) cocaïne op zak.
 

Alle drugs zijn door de agenten in beslag genomen en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (13-6-2009 om 17:57)
Teleporteer je het dan soms van de coffeeshop naar huis?
Kapellenaar (13-6-2009 om 17:45)
Wat een onzin; buiten een coffeshop mag je geen softdrugs bij hebben. Waarom word het dan verkocht? Niets beters te doen zeker...
Henk (13-6-2009 om 14:34)
Stop de betutteling! Een tevreden roker is geen onrust stoker. Niemand heeft er last van zeker niet op dat tijdstip. Op die tijd rijden er genoeg bezopen automobilisten. Daar moeten ze iets aan doen. Dan zorg je voor veiligheid en maak je jezelf nuttig.
Wizz (13-6-2009 om 13:54)
Hier klopt niks van.Je mag misschien geen wiet bij hebben.klopt ! maar het is geen strafbaar feit...en drom geen verder reden/recht tot fouileren. Ik zou een advocaat nemen en me wiet terug eisen je hebt er voor betaald!! ook btw!! om maar te zwijgen over de miljoen inkomsten belast. van de shops
Cookie-instellingen beheren