Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Softdrugs op veerboot Breskens

Toegevoegd: 14-06-2009, 21.09 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS – Naar aanleiding van meldingen over softdruggebruik op de veerboot Vlissingen – Breskens is dit weekeinde weer gecontroleerd. Meerdere personen hadden inderdaad drugs in hun bezit.


Zaterdagmiddag werden twee Belgen betrapt op het bij zich hebben van softdrugs. Een 20-jarige inwoner van Knokke-Heist was in het bezit van 12 gram hennep. Hij werd aangehouden en deed afstand van de softdrugs. Aan het einde van de middag werd hij weer in vrijheid gesteld.

Van een 28-jarige man uit Zeebrugge werd minder dan 5 gram in beslag genomen. Zondagmiddag werd bij een 28-jarige man uit Brugge 12 gram hennep aangetroffen. Ook deze man werd aangehouden en deed afstand van de softdrugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (15-6-2009 om 23:13)
Er zijn klachten en de Politie doet er wat mee, is het weer niet goed. Een stel gasten die stoned zijn op een boot is geen veilig gevoel, vandaar die actie.
K (15-6-2009 om 17:02)
Volgens mij kost het de staat meer geld om deze wietrokers te controleren en te bekeuren dan dat de wiet die ze bij hebben kost ik vind dit dan ook nutteloos kan ons belasting geld nu niet beter besteed worden, pak de spoorvorming in de wegen rond terneuzen en sas v gent eens aan.
Breskens (15-6-2009 om 15:32)
Het gebeurt zo vaak, niet alleen op de boot maar ook in de bus richting brugge kom je vaak drugsgebruikers tegen..
John (15-6-2009 om 13:12)
Drugs = kansloos, hoevel of wat voor drugs dan ook...
Jah (14-6-2009 om 22:38)
Legalisatie!!!!
Peter (14-6-2009 om 22:13)
Fijn dat deze mensen zijn ontdaan van eerlijk gekocht en geteelde goederen. Dit zal werkelijk een gigantische deuk in het criminele circuit introduceren. Ik denk dat het tijd is dat coke-pushers en dergelijke figuren worden aangepakt. Daar ben ik bereid voor te betalen, niet hiervoor.