Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie door verkeerssituatie

Toegevoegd: 14-06-2009, 21.33 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Twee mannen hebben vrijdagavond in de Koningin Wilhelminastraat in Tholen ruzie gekregen na een verkeerssituatie.


De Koningin Wilhelminastraat is tijdelijk afgesloten omdat de nabij gelegen Koningin Julianastraat is opgebroken. Een 36-jarige man uit de Koningin Wilhelminstraat kreeg woorden met een 55-jarige man uit de Koningin Julianastraat omdat deze met zijn auto de Koningin Wilhelminiastraat inreed, ondanks de geslotenverklaring.

Er werden over en weer bedreigingen geuit en de 36-jarige kreeg een klap. Echter, hij sloeg enkele keren tegen de autoruit van de 55-jarige man. Ze hebben allebei aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (15-6-2009 om 17:09)
En dan zegt men: verstand komt met de jaren. Ik vind: beide boete geven voor mishandeling misschien dat ze het dan leren.
JSK (15-6-2009 om 00:46)
Zucht...mensen, heb elkaar eens lief i.p.v. het licht in elkaars ogen niet meer te gunnen. Wat leven we toch in een gefrustreerde maatschappij... Iedereen is gelijk dus behandel elkaar zoals je zelf behandeld wilt worden !
Wim Hoogerdijk (14-6-2009 om 23:15)
Wat een dom gedoe van twee volwassen mensen.