Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Handen vol met dronken personen

Toegevoegd: 14-06-2009, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde weer de handen vol gehad aan mensen die de alcohol niet (vaak genoeg) hadden kunnen laten staan.


Diverse dronken automobilisten werden aan de kant gezet. Een beginnend bestuurder uit Duitsland, een 24-jarige, maakte het wel erg bont. Hij werd bij een recreatieterrein aan de Mariapolderweg in Kamperland rond 21.30 uur betrapt terwijl hij 10 keer te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Dat alcohol meer kapot maakt dan je lief is bleek ook dit weekeinde weer. Op de Oud Vlissingen in Hoek werd iemand betrapt die te veel had gedronken. De 53-jarige uit de gemeente Terneuzen was met zijn voertuig tegen een geparkeerde auto gereden.

Hij had vier keer te veel op. Ook deze man moest zijn rijbewijs innemen.

Ook in Vlissingen zorgde een dronken man voor schade. Een 30-jarige automobilist uit die plaats reed zondag rond 03.30 uur op de Prins Hendrikweg in de berm. Hij had eerst een verkeersbord uit de grond gereden. Daarna was hij over had gras op een vluchtheuvel geklapt. Nadat hij nog een lantaarnpaal schampte, schoot over de rijbaan en kwam tot stilstand op schuine betonblokken in de berm.

Een blaastest wees uit dat deze bestuurder bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

In Sint Maartensdijk kon de politie erger voorkomen toen agenten een slapende, dronken man van straat wisten te halen voordat hij werd aangereden. Agenten troffen de 45-jarige fietser uit de gemeente Tholen rond 23.00 uur op de Veersedijk aan naast zijn fiets. De man werd van de weg gehaald en kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mich (18-6-2009 om 10:28)
Inderdaad, iemand die zo stom is om zo achter het stuur te stappen en het leven van andere mensen op het spel te zetten, mag wat mij betreft nooit meer een meter rijden!!!! Was er zelf bijna niet meer geweest door zo'n automobilist, die onze hele auto niet voor hem zag rijden, en achterop klapte!!
Frans (17-6-2009 om 08:59)
Oh oh wat een reacties. Iedereen moet altijd levenslang krijgen he? En die fietser dan? Mag die soms nooit meer fietsen?
JS (16-6-2009 om 19:23)
Iedereen maakt weleens fouten.. ik weet in elk geval dat 1 iemand uit het artikel van zijn fout geleerd heeft!!! maar ik snap de reacties..
Sander (15-6-2009 om 12:20)
Lekker dronken blijven rijden mannen!! Op deze manier zal het op de weg veiliger worden in Zeeland! Alcohollisten rijbewijs invorderen en nooit meer laten rijden.
Bram (15-6-2009 om 07:39)
53 jaar en 4 keer teveel 4x 0.5 promille is 2.0 promille voor "de jeugdige"bestuurder zou dit 10x teveel zijn
Cees (15-6-2009 om 00:06)
Goed gedaan weer jongens! Proost.