Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Zwaargewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 18-06-2009, 15.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de Govert Flincklaan met de Bossenburghweg in Vlissingen is vandaag een 25-jarige motorrijder uit Vlissingen zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer kwam rond 13.00 uur in botsing met een afslaande personenauto, welke werd bestuurd door een 51-jarige Vlissingse. De motorrijder reed over de Bossenburghweg komende vanaf de rotonde, richting de Hercules Segherslaan. Op de kruising kwam hij in botsing met de vrouw, die op de middenas van de weg had staan wachten en net linksaf sloeg.


De motorrijder vloog over de motorkap van de auto en kwam in de berm terecht. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. Uiteindelijk is de motorrijder met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen.
 
De inzittende van de auto liep diverse snijwonden op doordat de voorruit van de auto kapot klapte. De vrouw is per amnbulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Haar letsel viel volgens de politie mee. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René, ook motorrijder (18-6-2009 om 18:38)
Het grootste gevaar voor ons verkeerdeelnemers is het gebrek aan inzicht van sommige medeweggebruikers. Aan het verkeer deelnemen is voornamelijk kijken en juist inschatten. En eigenlijk denk ik dat er hier 2 niet goed hebben ingeschat... Flinke deuk, tikkie te snel? Sterkte aan de slachtoffers
Sterkte (18-6-2009 om 17:48)
Heel veel sterkte voor het slachtoffer, maar het had heel eenvoudig voorkomen kunnen worden toch. Waarom stopt die automobilist niet gewoon? Dan is ie misschien een halve minuut later thuis, maar met een berg minder armoe en zorgen. En nu? Was dat het echt waard dan?
Nel (18-6-2009 om 17:20)
Heel veel sterkte gewenst voor de motor rijder
Zoop (18-6-2009 om 17:15)
Sterkte en beterschap...
Samantha (18-6-2009 om 16:57)
Ik zat ook op school (csw vlissingen). Sterkte voor de slachtoffer.
Jahoor (18-6-2009 om 15:58)
Er wordt vaak te hard gereden op dit stukje weg... onderzoek zal uitwijzen wat er precies gebeurd is..
Cookie-instellingen beheren