Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto bijna te water in Middelburg

Toegevoegd: 18-06-2009, 15.39 uur
Auto bijna te water in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Maïsbaai in Middelburg is vanmiddag een auto bijna te water geraakt. Het voertuig kwam tot stilstand op een plateau dat onder de kade in het water lag.

Het ongeluk deed zich rond 13.10 uur voor nabij winkelschip Jos Boone. De eigenaresse had het voertuig geparkeerd bij het winkelschip maar door onduidelijke reden was het voertuig van de kade gereden. De auto stond wel op de handrem. Niemand raakte gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig weer de kade opgetrokken.
 
De auto liep schade op aan de voorzijde.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (18-6-2009 om 20:28)
Je mag daar niet eens parkeren want dan blokkeer je de glooihelling om de boten in en uit het water te halen. waar ik woon kijk ik op het winkelschip en zie dat ze het ponton iets verhoogd hebben dus kost het je nu een nieuwe voorkant van je auto. parkeerbon is goedkoper......
Zoop (18-6-2009 om 17:12)
Nou marga, je kan jezelf opgeven voor een training, dan wordt je onder begeleiding geoefend in een zwembad o.i.d. Dat is goedkoper dan parkeerbekeuringen. Ben je van je fobie af en ben je anderen ook niet meer tot overlast met je merkwaardige parkeergedrag.
Harry (18-6-2009 om 16:30)
Stond WEL op de handrem? Handrem repareren!
Marga (18-6-2009 om 16:24)
Oh vreselijk, als ik ergens bang voor ben is het wel met mijn auto te water raken. Ik parkeer dus NOOIT van mijn lieve leven voor water hé. Ik zet mijn auto dwars of ik parkeer ergens anders. Liever een bekeuring dan het water in. Gelukkig zat er niemand in de auto.