Weerbericht:
Zon en wolkenvelden, lokaal een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Melding vermiste duiker blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 18-06-2009, 22.53 uur
Melding vermiste duiker blijkt mee te vallen
Door: Jan-Willem Kempeneers
THOLEN - De hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt naar de Veerweg in Tholen. Er was melding gemaakt van een vermiste duiker.


Om 20:39 uur werden twee duikteams en een tweetal ambulances ter plaatse gevraagd op de duiklocatie aan de Veerweg nabij de Oesterdam. Ook de politie zette koers richting de duikstek in de Oosterschelde. Even later werd ook nog een duikteam uit Middelburg gealarmeerd.

Ter plaatse bleek een duiker wat lang onder water te zijn waarop andere duikers alarm hadden geslagen. Bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten bleek de duiker reeds boven water te zijn. De gealarmeerde eenheden konden vervolgens onverrichterzake terug keren naar hun posten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (19-6-2009 om 10:03)
Heel slordig van die duiker! Hij moet zich gewoon eens aan de regels houden en niet TE lang onder water blijven. Iedereen in de zenuwen omdat hij doet waar hij zijn in heeft.
Yuri (19-6-2009 om 08:12)
Beter te vroeg en voor niets dan te laat...
Mariska (19-6-2009 om 07:53)
Beter alerte collega's dan een keer te laat en nabestaanden moeten vertellen dat hun wederhelft is overleden. in dit geval complimenten voor de snelle reacties.
Johnny (18-6-2009 om 23:06)
Wie gaat nu die kosten betalen voor z'n uitrukking. Het lijkt misschiens allemaal normaal deze tijd maar wij draaien er uiteindelijk wel voor op