Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Dief slaat toe in Zeeland en Brabant

Toegevoegd: 19-06-2009, 10.25 uur
Door: Roland de Jong
BERGEN OP ZOOM - In Bergen op Zoom is woensdagavond een winkeldief opgepakt die ook in Middelburg heeft toegeslagen. Dat heeft de politie Midden- en West-Brabant bekend gemaakt.


De man werd aan het begin van de avond betrapt bij de Media Markt aan de Burgemeester van Hasselstraat. Beveiligingspersoneel herkende de man van een laptopdiefstal bij de Middelburgse vestiging van de keten. De verdachte kon toen echter niet worden aangehouden.

De beveiliging van de Brabantse winkel hield de man in de gaten en zag vervolgens hoe hij een grote hoeveelheid cd's in een tas stopte en richting de uitgang van de winkel liep. De beveiliging sprak de man aan. In de tas bleken cd's ter waarde van bijna € 750,- te zitten.

De man werd aangehouden en overgedragen aan de politie. In de woning van de 29-jarige man uit Bergen op Zoom werd de eerder ontvreemde laptop aangetroffen. De gedupeerden hebben aangifte gedaan. De verdachte heeft de diefstallen bekend. Ook vertelde hij wel eens etenswaren te hebben ontvreemd bij een supermarkt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linge (19-6-2009 om 19:32)
Hij komt er vanaf met een prcesverbaal. Schandalig, daarom stem ik nu PVV, de straffen slaan helemaal nergens op en je wordt gedwongen om eigen rechter te gaan spelen.
Bloem, (19-6-2009 om 17:13)
Tja als zulke mensen nu eens gingen werken in plaats stelen van mensen die er zo als jaren hard voor moeten werken ..en als de rechters tegen zilke pumels nou eens wat zwaarder ging eisen mischien laten ze het in vervolg wel om te stelen voor hun meestal gebruiken dope voor te kopen