Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond bij botsing op fietspad

Toegevoegd: 19-06-2009, 23.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Op het brom-/fietspad van de Hoekseweg kwamen vrijdag rond 16.00 uur een bromfiets en een fietser tijdens het passeren met elkaar in botsing.

Een 15-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen reed richting Hoek toen uit tegenovergestelde richting een 40-jarige bromfietser uit Terneuzen kwam aanrijden. Tijdens het passeren, raakten ze elkaar waarna ze beiden ten val kwamen.


De jongen liep o.a. een vleeswond op aan zijn been en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De bromfietser had enkel wat schaafwonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-6-2009 om 11:04)
Die bromfietser reed aan de verkeerde kant! Levensgevaarlijk fietspad, fietsers en brommers zijn te beroerd om over te steken naar het voor hen bestemde fietspad, bromfietser beboeten en schade laten betalen.