Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval in Zierikzee

Toegevoegd: 19-06-2009, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Een 18-jarige bromfietser en zijn 16-jarige passagiere zijn vrijdagmiddag gewond geraakt nadat ze in botsing waren gekomen met een personenauto.

De bromfietser reed over de Fonteine en verleende op de kruising met de Bagijnenstraat geen voorrang aan een van rechtskomende auto die werd bestuurd door een 43-jarige man uit Naarden. Bij de botsing die volgde, kwamen de bromfietser en zijn passagiere, beiden afkomstig uit Zierikzee, ten val. De brommer schoot door tegen een geparkeerde auto.


De 18-jarige bromfietser en zijn 16-jarige passagiere werden beiden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (24-6-2009 om 21:31)
@Gerard: Onoverzichtelijke situatie? Ja in bijna de hele binnenstad van Zierikzee, behalve op die kruising. Het is daar 9,5m. breed. Lijkt me toch niet onoverzichtelijk.
Gerard (23-6-2009 om 21:18)
Dat is in deze situatie niet het geval, oorzaak is anders. Opmerking snijdt net zoveel hout als stellen dat auto's in een onoverzichtelijke binnenstad (zoals Zierikzee) regelmatig te snel rijden of te dicht op de linkerkant rijden. Geen toegevoegde waarde.
Marc (20-6-2009 om 08:52)
Een gevolg van nieuwe regelgeving? (Brom)Fietsers denken dat ze nu overal en op alles voorrang hebben. Zie het regelmatig, fietsers die gewoon door fietsen op een kruising.