Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer redt paard uit de sloot

Toegevoegd: 19-06-2009, 23.31 uur
Brandweer redt paard uit de sloot
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - De brandweer en enkele omstanders zijn vrijdagavond ruim een uur bezig geweest om een paard uit de sloot te halen.


Het dier kwam even voor tien uur in een diepe sloot terecht toen de eigenaar de paarden wilden binnen halen. Doordat de sloot diep was werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Deze heeft samen met omstanders en de politie geprobeerd het dier uit de sloot te trekken.

Omdat dit na meerdere pogingen niet lukte werd de hulp ingeroepen van een heftruck. Door middel van een hefband is het paard uit de sloot getild. Het paard wordt ter controle onderzocht door een dierenarts.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dawn (20-6-2009 om 10:34)
Het beest zal niet weten wat hem overkwam. Ik ben blij dat die gered is.
Han (20-6-2009 om 08:55)
Hoe gaat het met het arme paard alles weer goed?ja fijn dat er zulke mensen zijn die dieren redden ,hier geef ik een dikke pluim voor !hoop dat het goed gaat met het arme dier