Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Aanhouding na vernielen marktkraam

Toegevoegd: 20-06-2009, 11.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de Lange Delft in Middelburg is zaterdag omstreeks 00.30 uur een 21-jarige inwoner van Oost-Souburg aangehouden voor vernieling.


Hij werd op heterdaad betrapt toen hij een marktkraam omver trok en er tegenaan schopte. Een groep personen bemoeiden zich met zijn aanhouding en enkelen probeerden de 21-jarige los te maken en mee te nemen. Op aandringen van de politie lieten ze hem los, maar ze bleven bij de politiebus rondhangen.

Pas toen een politiehond ten tonele verscheen, ging de groep achteruit. Intussen was er iemand anders uit de groep met de bike van één van de agenten vandoor gegaan.


Dit bleek een 17-jarige Middelburger te zijn, die na een korte achtervolging, zonder bike, aangehouden werd in de Lange Delft. Hierbij sneuvelde een tweede marktkraam.

De bike werd later, onbeschadigd, teruggevonden op een parkeerterrein aan het Walplein. Beiden zijn overgebracht naar Torentijd en zullen nog gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren