Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duiker ernstig in de problemen bij Wemeldinge

Toegevoegd: 21-06-2009, 19.17 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - Bij de Steldijk tussen Kattendijke en Wemeldinge is zondagmiddag een duiker ernstig in de problemen gekomen.

Het slachtoffer kwam vermoedelijk rond 16.05 uur boven water. In eerste instantie werd er gereanimeerd maar na tien minuten ademde het slachtoffer weer zelfstandig. Wel was de duiker toen nog steeds buiten bewustzijn.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de duiker te helpen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen vervoerd. Het slachtoffer was volgens de politie ook toen nog steeds buiten bewustzijn.

Hoe de duiker precies in de problemen is gekomen, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smits lIDY (25-6-2009 om 09:41)
Ook ik heb dit meegemaakt met mijn zoon Frederik Ielegems. In gedachten beleef ik nu alles mee wat er bij het slachtoffer en de familie omgaat.. Hopend op een goede afloop,sterkte voor ganse familie. Lidy
Andrew (22-6-2009 om 11:33)
Veel sterkte en beterschap gewenst.