Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder komt om bij ongeval

Toegevoegd: 22-06-2009, 10.47 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
AAGTEKERKE - Bij een aanrijding op de Kloosterweg in Aagtekerke is maandagmorgen een 45-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het ongeval deed zich rond 08.45 uur plaats toen de 45-jarige man met zijn motor in botsing kwam met een tractor. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar de komst van de traumahelikopter werd al snel gecancelled omdat het slachtoffer al ter plekke was overleden. De tractorbestuurder raakte niet gewond.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan. De Kloosterweg was enige tijd afgesloten tussen de kruising met de Pekelingseweg en de kruising met de Mariekerkseweg. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim francke (24-6-2009 om 15:53)
Heel veel sterkte met dit grote verlies voor familie en vrienden
Rowo (24-6-2009 om 15:50)
Vandaag kreeg ik het verschrikkelijke nieuws te horen. Willem is niet meer..... Je was m'n vaste mede motorrijder bij Domburg on wheels en een fijne vent voor ieder. We gaan je zeker missen jongen... Corrine en kids veel sterkte dit verlies te dragen. Woorden schieten verder tekort.....
Esmiralda (24-6-2009 om 14:07)
Heel veel sterkte voor zijn gezin, familie ,vrienden, collega's. God heeft er een engel bij sla je vleugels uit willem.
Jeroen en Susanne Poelman (24-6-2009 om 11:35)
Lieve corina, nina en willem; hopelijk hebben jullie de kracht om dit verlies te dragen. Heel domburg is in rep en roer. Wie kent grote Willem nou niet!!! Grote mond maar een klein hartje. Het was gewoon een lieverd. En nu dit....Wat een verlies! Veel liefs van Jeroen en Susanne
Petro (24-6-2009 om 11:15)
Alle familie en vrienden heel veel sterke en kracht toe gewenst met dit grote verlies. Willem R.I.P
Wes (24-6-2009 om 10:05)
Mijn vriend,onze oom we zullen je missen. Dat het zo heeft mogen aflopen, onverwoestbaar was jij voor ons.
Cookie-instellingen beheren