Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Toiletten in brand Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 24-06-2009, 08.29 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario (29-6-2009 om 12:50)
Beste Zoop. Verleden tijd van zuip. Je leven gebeterd? Je hebt misschien wel gelijk. Ik denk dat het die vervelende huisvaders of anders de supergrannies wel weer geweest zullen zijn... Get real!
Zoop (24-6-2009 om 17:34)
Zeker teveel sambal gegeten ? de onderstaande reactie staat wel een beetje bol van vooroordelen. stond het erbij dat het jongeren waren ? dan kan ik wel zeggen dat het hangouderen zijn die ondanks hun fenomenale pensioen altijd klagen en hun onvrede uiten. dat slaat toch ook nergens op ?
Mario (24-6-2009 om 11:29)
Het uit verveling in brand steken van andermans eigendom geeft aan hoe het met onze maatschappij gesteld is. Leg maar eens aan mensen in ontwikkelingslanden uit dat jongeren hier zo rijk zijn dat ze met hun dikke zatte kop dingen kapot maken die ze daar heel graag zouden willen hebben...