Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Grote bom gevonden in Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2009, 16.25 uur
Grote bom gevonden in Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij de kustwerkzaamheden nabij Westduin in Vlissingen is vanmiddag een grote bom gevonden.


De duizendponder uit de Tweede Wereldoorlog werd rond 14.00 uur gevonden nabij de Vijgheter. De politie heeft de omgeving in een straal van enkele honderden meters afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plekke en bekijkt wat er met de bom moet gebeuren.

Tijdens de kustwerkzaamheden zijn al eerder explosieven gevonden. In het gebied werden al eerder diverse granaten gevonden. Nog niet eerder werd er echter zo'n grote bom gevonden.
 
Zie ook:
- Dossier Zeeweringen


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (25-6-2009 om 11:24)
Kan je nagaan zoveel jaren na de oorlog en nog steeds word er van die rotzooi gevonden!! zullen we ooit helemaal verlost zijn van de oorlog!!!! Het wordt duidelijk dat dit nooit meer mag gebeuren ,, oorlog bedoel ik > WE dragen dit nog generaties lang mee.......