Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Jongen (17) valt vrouwen lastig

Toegevoegd: 25-06-2009, 21.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER HENDIKSKINDEREN - De politie Zeeland heeft donderdagavond rond 18.30 uur een 17-jarige jongen uit de gemeente Goes aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het lastig vallen van vrouwen.


Begin 2008 kreeg de politie meldingen dat er op het fietspad tussen Goes en 's-Heer Arendskerke vrouwen werden lastig gevallen door een jongen op de fiets. Naar aanleiding hiervan heeft de politie diverse postacties gehouden. Dit leverde geen resultaat op.

Aan het einde van de zomer van 2008 kwamen er geen meldingen meer binnen bij de politie. De afgelopen weken kwamen er echter wederom meldingen binnen dat er op dezelfde locatie vrouwen werden lastig gevallen door een jongen op de fiets.

Afgelopen avond is er om deze reden weer door de politie gepost. Tijdens deze postactie werd een politieman aangesproken door een slachtoffer uit 2008. Door deze vrouw werd verteld dat ze de jongen, die haar in 2008 had lastig gevallen, zojuist had gezien.

De 17-jarige jongen die voldeed aan het signalement is door een rechercheur in burger, die betrokken was bij de postactie, aangesproken waarop hij er meteen vandoor ging. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden.

De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn en verzoekt vrouwen die nog geen contact hebben opgenomen met de politie, dit alsnog te doen. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (9-7-2009 om 20:20)
Ik vind niet dat je hier over een mening kan geven als je niet weet wat voor jongen het is. Er zijn genoeg mensen die problemen hebben om in de maatschappij te leven. Wil niet zeggen dat ze alles kunnen en mogen, maar er worden dingen gesuggereerd waar je als buitenstaander niet over kan oordelen.
FijnBezig (8-7-2009 om 21:45)
Waar zijn we nu? Een aantal vrouwen lastig gevallen: hoe lastig? Ongewenst aangesproken, onzedelijk betast, smerige opmerkingen, half verkracht? Wel handig om te weten voordat allerlei straffen gesuggereerd worden.
Mark (30-6-2009 om 17:53)
Wederom een product van de maatschappij...laten we niet vergeten dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van deze zieke maatschappij..niet dat ik een oplossing heb..iedereen moet zelf de verantwoording maar nemen er iets mee te doen..of geef hier volop op af..lekker makkelijk
Vonck (30-6-2009 om 17:40)
Ramzi. Jou zouden ze gelijk in een heropvoedingskamp moeten plaatsen, ongeacht je leeftijd. We leven hier niet in een of andere kamelenrepubliek. En FF reactie.. Jij kent blijkbaar het wetboek van strafrecht niet. Vraag me echt af waar het mooie prettige Beveland gebleven is.
Gizmo (27-6-2009 om 13:25)
Ramzi (27-6-2009 om 12:35 uur) Tuurlijk Razmi, Net zoals jij met deze reaktie ook overduidelijk ergens om vraagt zeker? De frustratie zit altijd bij de man, nooit bij de vrouw! En in de regel ingegeven door het geloof.
J (27-6-2009 om 13:05)
@Ramzi: T slaat echt nergens op wat je zegt! Een vrouw vraagt nooit om lastig gevallen te worden. Al zou ze naakt over straat lopen dan nog moet je van d'r afblijven. Jij bent er dus blijkbaar ook zo 1 die z'n handen niet thuis kan houden.
Cookie-instellingen beheren