Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 66 km

Jongen (17) valt vrouwen lastig

Toegevoegd: 25-06-2009, 21.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER HENDIKSKINDEREN - De politie Zeeland heeft donderdagavond rond 18.30 uur een 17-jarige jongen uit de gemeente Goes aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het lastig vallen van vrouwen.


Begin 2008 kreeg de politie meldingen dat er op het fietspad tussen Goes en 's-Heer Arendskerke vrouwen werden lastig gevallen door een jongen op de fiets. Naar aanleiding hiervan heeft de politie diverse postacties gehouden. Dit leverde geen resultaat op.

Aan het einde van de zomer van 2008 kwamen er geen meldingen meer binnen bij de politie. De afgelopen weken kwamen er echter wederom meldingen binnen dat er op dezelfde locatie vrouwen werden lastig gevallen door een jongen op de fiets.

Afgelopen avond is er om deze reden weer door de politie gepost. Tijdens deze postactie werd een politieman aangesproken door een slachtoffer uit 2008. Door deze vrouw werd verteld dat ze de jongen, die haar in 2008 had lastig gevallen, zojuist had gezien.

De 17-jarige jongen die voldeed aan het signalement is door een rechercheur in burger, die betrokken was bij de postactie, aangesproken waarop hij er meteen vandoor ging. Na een korte achtervolging kon hij worden aangehouden.

De politie vermoedt dat er meer slachtoffers zijn en verzoekt vrouwen die nog geen contact hebben opgenomen met de politie, dit alsnog te doen. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (25-6-2009 om 21:52)
17 jaar!! wat gaat er met zo''n jochie gebeuren? na een goed gesprek heengezonden met de mededeling; dit mag je nooit meer doen, foei? wat gaat hij doen als hij 21 is?
Piet (25-6-2009 om 21:40)
Juist!! En nu gewoon als een volwassene berechten en alsjeblieft, ik smeek het bijna, geen nutteloos taakstrafje of een voorwaardelijke straf, maar gewoon keihard 5 jaar laten zitten, dan leert hij het wel af. Strenger straffen is de enige manier die helpt ipv allerlei hulpprojecten
Cookie-instellingen beheren