Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water langs Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 04-10-2005, 23.31 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Door nog onbekende oorzaak is dinsdagavond een personenauto te water geraakt in Middelburg.

Alle inzittenden raakten wonder boven wonder niet gewond. Rond tien uur reed een auto met daarin meerdere jongemannen over de Schroeweg in de richting van de McDonald's. Door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto een boom en belandde vervolgens in het water langs de Schroeweg.

Alle inzittenden zwommen daarop uit de auto, die slechts met een klein gedeelte boven het water uit was blijven steken. De jongens raakten verder niet gewond en hoefden niet door de ambulancedienst te worden behandeld. Zij gaan wellicht wel ter controle naar de huisarts.

Brandweerlieden hebben de auto vastgemaakt aan de takelauto van berger Kuzee, die daarop het voertuig heeft geborgen. De schade aan de auto is groot.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren