Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Uitbreiding bij coniferenbranden

Toegevoegd: 26-06-2009, 05.03 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (27-6-2009 om 23:04)
Ik vind het ook heel erg lullig voor de brandweer. de brandweer mensen zijn vrijwillegers die overdag een gewone baan hebben. die mensen moeten er wel bijna elke nacht uit voor een uitruk. dat zal ze helemaal opbreken. ik hoop dat de daders daar ook eens over nadenken.
Lala (27-6-2009 om 09:43)
Misschien is het een idee om deze heggebranden niet meer in het nieuws te zetten, dan wordt het voor de dader ook al een heel stuk minder 'interessant'.
Xiria (27-6-2009 om 09:12)
Vroeg of laat wordt deze , of worden deze dader(s) gepakt. Ik hoop dat er dan ook een straf wordt opgelegd die in verhouding staat tot wat er allemaal is aangericht.
Ideaal (27-6-2009 om 05:56)
Ik snap ook nog steeds niet dat mensen met een conifeer heg geen camera plaatsen, hoeft helemaal geen dure camera te zijn, iets mindere kwaliteit kan soms al genoeg zijn. En als de politie nou een beloning geeft voor de verlossende tip, dan zijn de kosten van de camera er ook uit.
Mr betweter (27-6-2009 om 00:51)
Ik vrees dat de media aandacht ook veroorzaker is van deze brandjes, want door er aandacht aan te geven breng je de verkeerde luitjes op verkeerde ideeen. Elke idioot die zoiets flikt (ook al zijn ze minderjarig en weten ze (blijkbaar) niet wat ze doen) tijdje opsluiten en alle schade laten dokken
Francois (26-6-2009 om 22:35)
Zou het niet een hype zijn geworden onder de pyromaantjes aldaar?? Het hoeft niet 1 persoon te zijn misschien door de media aandacht wel meerdere geworden. We hebben in amsterdam een iritante bandenprikker gehad, de hoofddader was moeilijk te pakken, iri jeugd nam wel zijn voorbeeld over.
Cookie-instellingen beheren