Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Uitbreiding bij coniferenbranden

Toegevoegd: 26-06-2009, 05.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg hebben vannacht weer meerdere coniferenbranden gewoed. Dit keer breidde het vuur zich in één geval ook uit naar een schuurtje en enkele klikobakken.


De eerste brand werd rond 03.16 uur gemeld. Het ging om een brand bij een woning aan de Langevieleweg. Kort daarop werd gemeld dat er een brand woedde bij een woning aan de Van Kleffenslaan. Hier breidde het vuur zich snel uit en daarom werd ook een ladderwagen opgeroepen.

Net nadat alle branden waren geblust werd in de Europalaan nog een coniferenbrand ontdekt. Hier woedde het brandje in de voortuin van een woning. De metershoge vlammen bereikten ook de woning, maar die vatte gelukkig geen vlam.

De politie heeft rond de brandmeldingen weer met diverse eenheden gesurveilleerd, maar voor zover bekend is de politie er wederom niet in geslaagd een verdachte aan te houden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (26-6-2009 om 21:29)
Ik weet niet waar tegenwoordig het verstand is gebleven, maar bij deze persoon zit die wel heel laag.
Zoop (26-6-2009 om 18:38)
Toch wel merkwaardig die voorkeur voor coniferen.
Tom (26-6-2009 om 11:27)
Ik hoop dat ze deze gek snel eens op heterdaad betrappen en dat hij dan eens goed wordt aangepakt! Door de politie of gewoon door buurtbewoners, dat maakt mij niet uit!
Coco (26-6-2009 om 11:20)
Als die plaag gepakt wordt en ik hoop dat het snel gebeurt, hem 300 euro per heg laten betalen. Laat dat dan een voorbeeld zijn voor anderen.
Eduard (26-6-2009 om 11:06)
Waarschijnlijk leest de dader ook deze teksten en lacht die zich rot om de meeste teksten. Het is een kwestie van tijd. Nu bijna tien jaar terug hadden we meneer Hugo V. En dat web sloot zich ook steeds meer om hem heen. het is dus een kwestie van tijd dat de politie dedader pakt.
Ronald (26-6-2009 om 10:44)
Ik vraag af hoeveel van deze branden nu tot stand komen om van die dode haag af te komen. Het verwijderen en afvoeren is voor de meesten een onhandige klus. Het laten verwijderen is een kostelijke aangelegenheid. Dus brandje, verzekering, hopsakee opgelost. Tis crisistijd, mensen worden innovatief.
Cookie-instellingen beheren