Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitbreiding bij coniferenbranden

Toegevoegd: 26-06-2009, 05.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg hebben vannacht weer meerdere coniferenbranden gewoed. Dit keer breidde het vuur zich in één geval ook uit naar een schuurtje en enkele klikobakken.


De eerste brand werd rond 03.16 uur gemeld. Het ging om een brand bij een woning aan de Langevieleweg. Kort daarop werd gemeld dat er een brand woedde bij een woning aan de Van Kleffenslaan. Hier breidde het vuur zich snel uit en daarom werd ook een ladderwagen opgeroepen.

Net nadat alle branden waren geblust werd in de Europalaan nog een coniferenbrand ontdekt. Hier woedde het brandje in de voortuin van een woning. De metershoge vlammen bereikten ook de woning, maar die vatte gelukkig geen vlam.

De politie heeft rond de brandmeldingen weer met diverse eenheden gesurveilleerd, maar voor zover bekend is de politie er wederom niet in geslaagd een verdachte aan te houden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chill (26-6-2009 om 10:32)
Te gek voor woorden...
Peer (26-6-2009 om 09:57)
Het gaat maar door. Geen aandacht meer aan schenken in de media of waar dan ook dan is de lol er snel vanaf deze gestoorde die dit flikt kikt alleen op alle aandacht. en dat gunnen we deze gek(ken) toch niet.???
@nke (26-6-2009 om 09:41)
Weet niet welke onverlaten hiervoor verantwoordelijk zijn,maar het moet nu maar eens afgelopen zijn!Deze branden zorgen voor onrust, overlast en ellende alom en bovendien kost het de gemeenschap een hoop geld. Moeten er eerst gewonden vallen eer ze stoppen?Als t mijn zoon/dochter zou zijn ........!
Ja-Ja (26-6-2009 om 09:33)
Wie lag er toen niet lekker te slapen? Eén uwer kinderen? Uw partner? Luister en kijk s'nacht eens naar buiten als u wakker bent. Politie ,met hoeveel auto's reed u rond? Spring ook eens op de stille fiets of evt.brommer. Ook s'nachts. Overdag,met zon, en korte broek, lukt dat wel.
Frans (26-6-2009 om 09:15)
De persoon die dit doet, moet wel heel erg gestoord zijn ! Levensgevaarlijk als het overslaat op woningen. Bij deze roep ik de dader op zijn verstand te gebruiken ( voorzover hij dat nog heeft ) en er mee te stoppen voor er doden vallen !!!
OscaR (26-6-2009 om 08:31)
Stop ermee om deze berichten in de media te brengen!! Dit is het enige wat de daders namelijk willen!! Landelijk is dit gaande en hoe meer aandacht hoe meer copieergedrag!!
Cookie-instellingen beheren