Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Zwaargewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2009, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen zijn vannacht twee personen ernstig gewond geraakt.

De steekpartij vond rond 00.10 uur plaats op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. Een 16-jarige jongen en een 24-jarige man, beiden uit Vlissingen, werden neergestoken. De twee zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 16-jarige jongen is inmiddels buiten levensgevaar, de toestand van de 24-jarige man is kritiek.


De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan en er zijn getuigen gehoord. De politie verzoekt getuigen die nog niet door de politie zijn benaderd zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mct (7-7-2009 om 18:42)
Yeah right, laat iedereen zn vooroordelen maar voor zich houden. Dit soort dingen hebben vaak voor de buitenwereld onbekende redenen. Ik zou me er niet teveel mee bemoeien, zonder dat je er iets vanaf weet. En vliss onveilig? Dat ligt deels aan jezelf.
Vlisss (29-6-2009 om 15:32)
Beste lezers, Jullie moeten stil blijven je weet niks... Kan alleen zeggen komt goed met hem Insallah mogen Allah hem bij staan in deze situatie
Mocro (28-6-2009 om 02:33)
Hallo plaatsgenoten. Waarom gelijk vooroordelen. Julie weten niet eens wat er gebeurd is en gelijk komen met geruchten. Men moet eerst precies weten wat er aan de hand is en dan pas oordelen. Met betrekking tot veiligheid valt echt mee iedereen loopt daar langs en er gebeurd NIKS hoor STERKTE
Poolski (27-6-2009 om 15:05)
Tuurlijk hoop ik dat de mannen snel boven opkomen, niemand verdient het om neergestoken te worden beetje respect voor elkaars leven en medeleven toch. jammer genoeg kunnen sommige mensen niet goed praten en gebruikt met dit soort hulpmiddelen om hun woord daad by te staan.
Ik (27-6-2009 om 14:10)
Deze jongens hebben elkaar niet gestoken, ze zijn broers van elkaar. ik wens iedereen sterkte en ik hoop dat hij het haalt.
Gizmo (27-6-2009 om 12:49)
Beste mensen, Het gaat hierbij meer om de bevolkingsgroep dan om de lokatie. Natuurlijk mag je niet zomaar alles plempen, dus houd ik het hierbij: elders ter Wereld kaapt men schepen... Hier heeft de piraterij wat bescheidener vorm.
Cookie-instellingen beheren