Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Jongens lopen met wapen over straat

Toegevoegd: 27-06-2009, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - Drie minderjarige jongens zijn gisteravond rond 22.15 uur aangehouden door de Zeeuwse politie wegens (nep)wapenbezit.


Rond genoemd tijdstip kwam er een melding bij de meldkamer van de politie binnen dat er drie jongens door Aardenburg zouden lopen en eentje zou een vuurwapen bij zich hebben. Agenten gingen op zoek en troffen de drie, met een op een echt wapen gelijkend balletjespistool, aan in de Schepenstraat.

De jongens zijn aangehouden en het pistool is in beslag genomen. De jongens hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd. Ze hadden zich niet gerealiseerd dat er mensen van geschrokken waren.

De eigenaar van het balletjespistool heeft afstand van het goed gedaan. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt. Om 01.00 uur zijn de drie weer in vrijheid gesteld. De jongens waren afkomstig uit Knokke en de gemeente Sluis en waren 12, 13 en 14 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (27-6-2009 om 20:35)
Ik snap niet dat kinderen van die leeftijd nog op dat tijdstip op straat lopen begin bij de ouders dat is geen opvoeding. als het vroeg of laat fout gaat kunnen ze het niet begrijpen .
Cookie-instellingen beheren