Politie zoekt getuigen van inbraak

Toegevoegd: 28-06-2009, 04.15 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bewoners van een woning aan de Middenhofsingel in Oost-Souburg kwamen vrijdagmiddag rond 16.45 uur thuis van een korte boodschap toen er ingebroken bleek te zijn in hun woning.

De dader(s) heeft/hebben een deur geforceerd om het pand binnen te komen. Uit de woning werd een onbekend geldbedrag gestolen en wat (voor de bewoners belangrijke) papieren. De Zeeuwse politie heeft een aantal vragen voor eventuele getuigen:
- Wie heeft er tussen 13.00 uur en 16.45 uur een voertuig zien staan dat niet thuishoort in de Middenhofsingel?
- Wie heeft verdachte perso(o)n(en) zien staan in de brandgang rondom de Middenhofsingel?


- Wie heeft in de voorgaande dagen mogelijk verdachte personen gezien rondom de Middenhofsingel?

Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen, of bellen met het servicecentrum van de Zeeuwse politie. Bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaby (28-6-2009 om 12:18)
Bij ons in de achtertuin sloop vorige week ook 's nachts iemand rond. Ik had de was in de droger gedaan en toen ik omhoog kwam zag ik dat er iemand de achtertuin uitsloop!!! Ik schrok heel erg. We hebben de politie gebeld maar de vogel was natuurlijk allang gevlogen.