Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen voor ondermaatse vis

Toegevoegd: 28-06-2009, 04.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Zaterdagmiddag zijn tijdens een controle op de sluis aan de Zeedijk in Borssele vier personen bekeurd voor ondermaatse vis.

Zij waren aan het vissen op zeebaars. De ondermaatse exemplaren, die korter zijn dan 36 centimeter, dienen direct na vangst teruggezet te worden en dat hadden de vissers niet gedaan.


Hiervoor ontvingen zij alle vier een bekeuring van € 90,-.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (28-6-2009 om 20:49)
Tevens zou ik het fijn vinden als ze ook bekeuren op het achterlaten van rommel! ik vis daar graag maar het is te triest voor woorden wat voor rommel die stropers achterlaten.....
Karel (28-6-2009 om 20:04)
Je moest eens weten hoe veel daar gevangen word en t trieste is at het bijna alleen maar onder maatse zijn.
Ed (28-6-2009 om 19:51)
Heti s niet leuk bekeurd te worden maar er zijn nu eenmaal wettelijke maten erger is een maatse paling terug gooien en dat die dan in een fuik komt en dan wel meegenomen word.
Tom (28-6-2009 om 18:43)
Goed dat hierop wordt gecontroleerd. De regels van ondermaatse vis zijn niet voor niets opgesteld. Dit is vooral om de visstand op peil te houden en daarbij de vis de kans te geven zich te ontwikkelen. Ik vind het bedrag op zich wel redelijk gezien het feit!
Peter (28-6-2009 om 17:53)
Hoe zielig ben je als je ondermaatse baarsjes meeneemt. Vaak ook fijn volk: als je er wat van zegt, mag je blij zijn dat je geen klappen krijgt.Vaker controleren en hogere boetes.
Marco (28-6-2009 om 17:04)
Het geeft niets dat ze beboet zijn maar ik vind het jammer dat zij hun vistuig niet in beslag genommen zijn ik vind gewoon in beslag die handel en ook hun visverguning
Cookie-instellingen beheren