Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Gewonden bij botsingen op Walcheren

Toegevoegd: 28-06-2009, 19.40 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Grijpskerke en Middelburg zijn dit weekeinde in totaal vier personen gewond geraakt.


Op de Oude Vlissingseweg in Middelburg kwam zaterdagavond rond 22.40 uur een 25-jarige Middelburger ten val. De man reed op zijn brommer en zag een stoeprandje over het hoofd. Hij kwam ten val en raakte lichtgewond. Voor alle zekerheid is hij naar het ziekenhuis overgebracht. Hij verklaarde aan de agenten dat hij had gedronken, maar een blaastest bleek negatief.

Rond 03.30 vannacht kwamen twee scooters frontaal met elkaar in botsing op de Middelburgseweg in Grijpskerke. Door de botsing liepen drie heren pijnlijke armen op. Ze zijn alledrie naar het ziekenhuis gebracht.

Op de ene scooter zaten twee Vlissingse broers van 18 jaar en op de andere scooter zat een 39-jarige man uit de gemeente Veere. Na behandeling in het ziekenhuis mochten alle betrokkenen weer naar huis. De scooters zijn zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (1-7-2009 om 10:11)
Deze jongeman is niet lichtgewond maar heeft zijn nek gebroken. Zoals het in de 1e instantie meeviel,viel het dus niet mee.
Cookie-instellingen beheren