Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Veel autoruiten vernield in Renesse

Toegevoegd: 28-06-2009, 19.47 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Bij het transferium in Renesse zijn dit weekeinde in totaal 24 autoruiten vernield. Een voorbijganger ontdekte de massale vernieling vanochtend rond 06.20 uur.


Agenten gingen naar aanleiding van de tip gaan kijken en troffen bij het transferium en in een straat verderop verscheidene personenauto's waarvan de ramen vernield waren. Tijdens het onderzoek dat de agenten instelden meldde zich een getuige. Hij gaf een goed signalement door van een man die, volgens hem, de ruiten zou hebben vernield.

Agenten troffen daarna een man aaan die aan het signalement
voldeed aan op de Lange Reke in Renesse. Dit betrof een 19-jarige
man uit Dordrecht. Hij is aangehouden en naar Torentijd gebracht. 

Hij werd in verzekering gesteld en verhoord. Hij ontkende echter iets met de vernielingen te maken te hebben.

De politie is nog op zoek naar andere getuigen. Zij kunnen zich melden op het politiebureau, of bellen met het servicecentrum van de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook verzoekt de politie mensen die dat nog niet hebben gedaan aangifte te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren