Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kritiek na ongeval Brouwersdam

Toegevoegd: 28-06-2009, 20.12 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Zaterdagavond is een 30-jarige Haarlemmer ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Brouwersdam. Zijn toestand is kritiek.

De man wilde omstreeks 21.30 uur met een soort golfkarretje meerijden het talud op. Hij zat achterop en bij het oprijden van de helling viel hij achterover uit het karretje. Hij kwam op zijn hoofd terecht en bleef roerloos liggen.


De man was niet aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daarvandaan is hij doorverwezen naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Onderweg daarheen verslechterde zijn toestand alleen maar en hij is in Rotterdam met spoed geopereerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren