Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Aanhoudingen op Concert at Sea

Toegevoegd: 28-06-2009, 20.11 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - De politie heeft gisteravond tijdens Concert at Sea meerdere personen aangehouden.

Een 16-jarige jongen uit Ouddorp werd rond 22.40 uur aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 12-jarige jongen op zijn gezicht te hebben geslagen. De 12-jarige jongen liep een bloedneus op door de klap. De 16-jarige jongen kreeg bier over zich heen gegooid en dacht dat de 12-jarige jongen dat gedaan had. Hierop is hij gaan slaan.


De 12-jarige jongen was zich van geen kwaad bewust en dacht dat zijn opponent iets aan hem wilde vragen. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling. Tegen de 16-jarige jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 30-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel werd bekeurd voor openbare dronkenschap en baldadigheid. Hij gaf een valse naam op en werd aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren