Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Arrestaties in zaak steekpartij

Toegevoegd: 28-06-2009, 20.25 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft zondagmiddag drie verdachten aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met de steekpartij deze week in Vlissingen.

In de nacht van donderdag op vrijdag werden twee personen in de buurt van de kruising Bloemenlaan/President Rooseveltlaan neergestoken. Rond 15.00 uur werden drie mannen van 21 jaar oud aangehouden in Kapelle.


Eén van de twee is afkomstig uit Zoetermeer, de andere twee hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. De drie zijn ingesloten in het huis van bewaring en moeten nog worden gehoord.
 
 

De toestand van één van de slachtoffers is overigens nog steeds kritiek, hij heeft al diverse operaties ondergaan.

Zie ook:
- Zwaargewonden bij steekpartij Vlissingen (26-06-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anootje (29-6-2009 om 12:07)
@gizmo! de buurt waar het gebeurt is trekt (mensen) uit de grote steden naar zich toe omdat hun criminele vriendjes en in dit geval schijnbaar ook vijanden daar wonen;-)
Me (28-6-2009 om 22:07)
Niet gelijk conclusies trekken,zei u dat??? Dit zijn verdachten,nog geen daders, dus niet te snel conclusies trekken!!
Gizmo (28-6-2009 om 21:02)
Zoals ik al bij het originele bericht had geplempd: Iedereen die er in z'n reaktie maar vooroordelig vanuit ging dat het 'aan de buurt ligt', zat er volledig naast. Erg triest dat veel reaktie-gevers er alleen maar op uit zijn om e.e.a. ongefundeerd in een kwaad daglicht te stellen.
Cookie-instellingen beheren