Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrander (17) legt bekentenis af

Toegevoegd: 30-06-2009, 09.43 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - De 17-jarige jongen die donderdag werd opgepakt op verdenking van het aanranden van verschillende vrouwen heeft bekend. Dat heeft de politie gemeld. 


Sinds april 2008 kwamen bij de politie meldingen binnen van aanrandingen op het fietspad tussen 's-Heer Arendskerke en 's-Heer Hendrikskinderen en in de nabije omgeving daarvan.

In alle gevallen betrof de belager van de vrouwen en meisjes een jongen op een fiets. Destijds heeft de politie postacties gehouden, maar die hadden toen geen resultaat. Na de zomer van 2008 kwamen er bij de politie ook geen meldingen meer binnen.

 
 
Recentelijk werden er wel weer gelijksoortige meldingen gedaan en de politie zette daarom afgelopen donderdag weer een postactie op touw. Dit keer was het raak en kon de 17-jarige jongen worden aangehouden op het fietspad bij 's-Heer Hendrikskinderen.

De jongen, afkomstig uit de gemeente Goes, werd ingesloten in een politiecel in het huis van bewaring. Hij is verhoord en heeft bekend dat hij verantwoordelijk is voor de gepleegde aanrandingen. Hij is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Middelburg en zal nog twee weken vast blijven zitten.

Afgaand op de verklaringen van de jongen is het zeer goed mogelijk dat hij nog meer slachtoffers heeft gemaakt dan nu bekend zijn en mogelijk ook op andere plekken in de gemeente Goes. De politie verzoekt dan ook aan vrouwen en meisjes die nog geen aangifte hebben gedaan, contact op te nemen met de politie in Goes.
 
Zie ook:
- Jongen (17) valt vrouwen lastig (25-06-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (30-6-2009 om 20:09)
Sorry deze jongen ziek ??? Zeker anders doe je andere dingen op die leeftijd. De meisjes die lastig gevallen zijn door hem die zijn er veel erger aan toe.Denk maar eens aan deze meisjes. Dus straffen en niet een paar maanden maar van mijn part jaren!!! Meisjes heel veel sterkte!!!
Vonck (30-6-2009 om 17:35)
Ik heb een zusje van deze leeftijd. De naam van deze smeerlap gewoon bekend maken. Je moet er niet aan denken dat je dochter of andere naaste met zo'n mannetje op stap gaat. En let maar op.. straffen doen ze niet
Michel (30-6-2009 om 14:41)
Deze jongen is ziek in zijn hoofd, dit meen ik echt. Vandaar dat een normale gevangenisstraf geen nut heeft. Deze jongen moet bepaalde therapieen gaan volgen,! Sterkte meiden!
Jr (30-6-2009 om 14:19)
Goedzo, lekker lang vast houden en berechten als een volwassene!!
Jet (30-6-2009 om 13:44)
Zo jong en dan al zo bezig zijn dit is echt erg maar ook voor zijn ouders je hebt andere verwachtingen van je kind ik hoop dat ze hem hiervoor heel lang gaan behandelen en zeker ook straffen
DD (30-6-2009 om 11:58)
17 jaar en nu al een serie-aanrander. Ik hoop dat hij niet alleen straf, maar ook een gedegen behandeling krijgt. Anders gaat het van kwaad tot erger ben ik bang...
Cookie-instellingen beheren