Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Meisje (17) uit Oostkapelle vermist

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Tussen zondagavond 23.00 uur en maandagochtend 09.30 uur is de 17-jarige Willemien de Buck uit Oostkapelle, weggelopen uit een instelling in Groesbeek waar zij op dat moment verbleef.


Ouders en politie hebben tot nu toe nog geen spoor van haar gevonden. Uiteraard zijn de ouders zeer ongerust en willen ze heel graag dat hun dochter weer veilig terugkomt. Willemien heeft beperkte verstandelijke vermogens. Zij is afhankelijk van medicijngebruik en juist die medicijnen heeft zij niet meegenomen.

Haar signalement: Een volslank postuur, 1.76 meter lang, roodbruin geverfd lang haar en schoenmaat 41. Bijzonder kenmerk van Willemien is dat zij een deukje in haar voorhoofd heeft.

Vermoedelijk is zij gekleed in een wit bloesje (met rood-geruite details op kraag, zak en mouwen) en een grijze soort joggingbroek. Het vermoeden is dat Willemien op Walcheren verblijft.

De Zeeuwse politie vraagt een ieder die de verblijfplaats van Willemien kent te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meisje (30-6-2009 om 22:52)
Hoop dat ze haar snel vinden! Ongeveer 2 weken geleden was ze ook al weggelopen, is toen in Zierikzee weer opgepakt!
Cookie-instellingen beheren