Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto over de kop op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
WAARDE - Omstreeks 15.50 uur reden een 56-jarige automobiliste uit Eindhoven en een 21-jarige automobilist uit Dordrecht achter elkaar op de A58, ter hoogte van Waarde.


Omdat een vrachtwagen ging inhalen moest het overige verkeer hard in de remmen. De vrouw uit Eindhoven remde ook, maar de Dordtenaar, die achter haar reed, kon het niet meer aanremmen en reed met zijn auto op de bumper van zijn voorganger. De auto, met daarin de vrouw, vloog twee keer over de kop en kwam tot stilstand op de linkerrijbaan in de richting van Bergen op Zoom.

Wonder boven wonder liep niemand ernstige verwondingen op. De Eindhovense is nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar zij is inmiddels weer naar huis.

De Zeeuwse politie maakt proces-verbaal op tegen de 21-jarige man uit Dordrecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco warmenhoven (1-7-2009 om 12:43)
Kijk,kijk de reacties zijn weer niet van de lucht over dat inhalen. laat deze mensen eens naar zichzelf kijken met hun gejakker. en geef die chauffeurs niet gelijk de schuld. geef ze toch ook is een beetje ruimte. wij rijden niet alleen voor onszelf maar ook voor de rest van de mensen. dus denk na
Mark (1-7-2009 om 12:23)
Als ik met me truck achter een andere truck rij die 80 rijd ga ik er toch mooi voor bij de chauffeur had eerst moette kijken voordat hij ging in halen en het help inderdaad niet als je maar 2 km harder ga dat geef ik toe maar sommige rijden maar 75 op de snelweg dat is veel gevaarlijker!!!!
Essie (1-7-2009 om 11:17)
Die vrachtautos moeten gewoon in kunnen halen. Het is erg irritant als er een vrachtauto voor je rijd die iets langzamer ryd als jou. De chauffeurs letten wel op wanneer ze in kunnen halen. Als ze zien dat het heel druk is zullen ze heus wel wachten. Als automobilist gewoon goed op blijven letten
Jan (1-7-2009 om 10:38)
Inhaal verbod voor vrachtwagen heeft geen zin ik denk dat luxe auto mobilist zich wat meer aan de regels moeten houden. ze vliegen lings en recht om je oren. daar zouden ze een een tachograaf in moeten plaatsen wij worden al genoeg gecontroleerd. en dan niet alleen op snelheid, ook op rijtijden.
Ik (1-7-2009 om 10:34)
Deze persoon had zo maar niet in moeten halen KLOPT maar de A58 is voor sommige een race baan en laten we niet vergeten dat onze spulletjes die we daaglijks nodig hebben uit de winkel wel door deze vrachtwagen`s daar naar toe worden gebracht.
Kees (1-7-2009 om 06:47)
Direct verbieden voor heel nederland , dat vrachtwagens elkaar mogen inhalen. dat kost iedereen zoveel meer reistijd dat de tijdswinst voor de chauffeur er bij in het niet valt, en het dan ook geen zin heeft om in te halen.
Cookie-instellingen beheren