Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Auto over de kop op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
WAARDE - Omstreeks 15.50 uur reden een 56-jarige automobiliste uit Eindhoven en een 21-jarige automobilist uit Dordrecht achter elkaar op de A58, ter hoogte van Waarde.


Omdat een vrachtwagen ging inhalen moest het overige verkeer hard in de remmen. De vrouw uit Eindhoven remde ook, maar de Dordtenaar, die achter haar reed, kon het niet meer aanremmen en reed met zijn auto op de bumper van zijn voorganger. De auto, met daarin de vrouw, vloog twee keer over de kop en kwam tot stilstand op de linkerrijbaan in de richting van Bergen op Zoom.

Wonder boven wonder liep niemand ernstige verwondingen op. De Eindhovense is nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar zij is inmiddels weer naar huis.

De Zeeuwse politie maakt proces-verbaal op tegen de 21-jarige man uit Dordrecht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (1-7-2009 om 21:36)
Inhaalverbod voor vrachtwagens is onzin en tijdsverlies voor overig verkeer is hooguit 3 minuten.. Mensen moeten gewoon leren meer op te letten en meer afstand te houden. Een inhaalverbod zoals in belgie houd in dat dat enkel geld bij regen....
Frans (1-7-2009 om 17:50)
Ik werd laatst in de Liefkenshoektunnel ook bijna platgedrukt door zo'n etterbak van een vrachtwagenchauffeur die zomaar ging inhalen terwijl ik al naast hem reed. Het ging hier wel om een Nederlandse chauffeur. Levensgevaarlijk die figuren. Inhaalverbod en wel meteen.
A (1-7-2009 om 16:02)
Dus dit is de schuld van de vrachtwagen.. Kom op zeg! Wij personenautomobilisten moeten een beetje beter opletten, je kunt vaak van verre zien dat zo'n vrachtwagen zal willen inhalen, beetje tolerant zijn en die vrachtwagen ruimte geven ipv gas bijgeven om 'm d'r maar niet tussen te laten!
Pieter (1-7-2009 om 13:30)
Voldoende afstand bewaren op je voorligger en aandacht op het verkeer i.p.v. op andere zaken wil ook wel helpen. De auto is 2 x over de kop gegaan, dan is de aanrijding toch met en behoorlijke klap gegaan
J (1-7-2009 om 13:30)
Onzin dat vrachtwagens niet mogen inhalen en dat 't overige verkeer meer reistijd krijgt daardoor. Die mensen zitten hele dagen op de weg om o.a de winkels waar jij en ik boodschappen te doen te bevoorraden. Een beetje begrip zouden ze heel fijn vinden.
Marjo (1-7-2009 om 12:57)
Als al die vrachtwagens eens zouden stoppen met inhalen, zouden er minder ongelukken gebeuren!!Ze knallen hun wagen hups zo voor je wiel terwijl je zelf in je stoel gedrukt word omdat je zo hard moet remmen!!
Cookie-instellingen beheren