Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 52 km

Dronken man raakt paaltjes in Hoek

Toegevoegd: 30-06-2009, 22.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Een 61-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vanmiddag rond 15.10 uur betrapt op het rijden onder invloed.


Door getuigen werd gemeld bij de Zeeuwse politie dat er mogelijk een dronken automobilist zou rijden op de N61 bij Hoek. De getuige leidde dit af uit het feit dat de man 30 km per uur reed en constant de berm instuurde.

Op een gegeven moment reed de automobilist de Gentsestraat in Terneuzen in en toen raakte hij een bermpaaltje. Op dat moment zette agenten van de Zeeuwse politie de auto stil en hebben zij de man meegenomen naar het bureau.Een blaastest lukte niet, daarom is een bloedproef bij de man gedaan. Zijn rijbewijs is door de agenten ingenomen.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slimridder (5-7-2009 om 12:52)
Vind ik ook . ik reed er achter en het was echt een levensgevaarlijke rit . nog harder aanpakken drank in het verkeer
Joke (1-7-2009 om 20:24)
Dit is nu al de derde keer in èèn week dat er door dronkenschap rijbewijs word ingevorderd. wanneer leert men het eens. nog harder aanpakken .
Romeo (30-6-2009 om 23:08)
Als je nou op die leeftijd het nog niet weet wat heb je dan die jaren daarvoor geleerd.rijden dan niet drinken. deze mensen horen niet in een auto thuis.
Cookie-instellingen beheren